«В ТОП-і» випуск 6: Історії Ірини Островської-Коц

На своїх соціальних ресурсах, я вже знайомила своїх підписників із Новим учасником нашої команди, головним редактором рубрики «В ТОП-і» — Іриною Островською-Коц.

Тож саме сьогодні Ірина поділиться своїми історіями. Та своїм баченням, відносно того, кого ж вона бачить в ТОП найкращих та найгірших цього тижня.

(текст — Ірина Островська-Коц)

НЕ в ТОП, і то давно))

Кав’ярня мережі «Франсуа», що біля ТРЦ «Гостинець», на проспекті Соборності — ви давно не в топі у мене. Тому що ставлення вашого персоналу до клієнтів бажає кращого. А ще тому, що чекати каву з собою п’ятнадцять хвилин — це поза усіляким розумінням.

П’ятнадцять хвилин! А якщо чекає мама з коляскою? У вас чотири працівники  за прилавком, а злагодженого алгоритму дій немає. Замовлення виконуються не в порядку їх надходження, а як зручно персоналу. І гукати на всю кав’ярню: «Хто замовляв латте і паніні з собою — забирайте замовлення», — якось не комільфо. Так само, як і не прибирати столики, поки за них не сядуть нові відвідувачі. А на зауваження — не реагувати навіть порухом брови)))

      Цей заклад розташований у зручному і прохідному місці спального району, і особливих конкурентів вони не мають. Поки що. Припускаю, що ці фактори й впливають на таке, не дуже хороше, ставлення до клієнтів.
      Але нині там завжди людно, хоч і нарікають люди, допоки чекають свою каву.

Довго чекають….

в ТОПі ж у мене сьогодні студія краси  «C&С», що на вулиці Кравчука. 

      Дуже приємний заклад, у якому вас завжди привітно зустрічають. У салоні працює багато майстрів, то ж завжди є можливість зробити манікюр, зачіску ну і таке інше у режимі «дівчата-мені-терміново-треба-є-місця?» 😉

Бо для цього навіть клієнтська група у Вайбері і Телеграмі є, і адміністратор завжди на зв’язку. Навіть у вихідні допоможе)))
      Тут світло, просторо, весела дружня атмосфера, прийнятна цінова політика і, головне, — смачна кава!

Так, для мене це важливо)))