«В ТОП-і» випуск 8: квітковий магазин та ресторан «На Вогні».

А ви вже читали мій пост у ФБ, як мені погрожували, бо я у своїй рубриці розповідаю про все, що вважаю за потрібне?

         Якщо ще ні то ОСЬ ПОСИЛАННЯ НА ПОСТ >>>>>>>>

І хто ще не в товаристві моїх підписників – я вас чекаю! Не пропустіть найцікавіше! А у ФБ в мене багато цікавого.

«В ТОП-і» сьогодні…,

мені навіть важко назвати цю локацію. Ну, як то пишуть — No name. Хоча з розповіді та фото ви зрозумієте, про що та про кого мова.

         Отже, як то кажуть, «на Ювілейному» розташовані квіткові крамниці: там і живі квіти і квіткові композиції. Навпроти них — славнозвісне «Франсуа» про яке ми вже згадували і неодноразово.

Так от, сидимо ми в цьому кафе:  я і  координаторка моїх бізнес-сніданків Лєна, обговорюємо робочі питання. І раптом у моєї колеги, образно кажучи, лізуть очі на лоба))). Прослідкувавши за поглядом, крізь панорамні вікна Франсуа, бачу таке!!!

         Реаліті “За склом, не інакше. Досить кремезний чоловік, придбав готовий букет у квіткарки та відійшов, ну від сили на два кроки. Він опустив квіти бутонами донизу і, хоп —  з з нього одразу випало дві квітки. Здивований чоловік «тріпнув» букетом сильнішне —  і з нього висипалося ще кілька квіток, стебельця яких мали не більше 7-ми см. Тобто вдома букет навряд чи дожив  до наступного дня, оскільки стебла до води і не торкалися б.

         Розгніваний чоловік доволі рішуче і трохи агресивно почав вимагати свої кошти назад та ще й шпурнув цей “шедевр флористики” квіткарці в обличчя.

          Ми  погано були подробиці цієї вуличної драми… Але коли вже пристрасті вляглися та обурений чоловік пішов, продавчиня квітів промовила  коронну фразу: «Трясця, потрібно було на клей приклеїти ці огризки, а не просто повставляти».

         Люди добрі!!! Це і є висновок?!!! Це просто  шахрайство!

Людина купила букет, певно на подарунок комусь, щоб милувався хтось і згадував про приємне, хоча б кілька днів. А не до вечора. А замість висновку, що так робити не варто – такі слова! Хоча, як то кажуть, нічого особистого, просто бізнес(((

         Ось так, випадково і стаєш свідком ситуацій, що далеко не «В ТОП-і»

А в ТОП-і найкращих цього тижня ресторан «На Вогні».

Такі люди, як я, що працюють в телефоні, зараз мене зрозуміють як ніхто)). Телефон «сідає» вже в обід. А повербанк, дуже часто «забуває» перейти в іншу сумочку, яка підходить саме до сьогоднішнього образу. І ти розумієш, що твоїх 5% заряду вистачить добігти до найближчого кафе на каву + використати повербанк закладу. Проте із моїм щастям у 8 з 10-ти випадків працівник закладу повідомляє: «Перепрошую, але щойно його забрав інший клієнт»…(((

фото з ресурсу «Перший» 

Ресторан «На вогні». Аналогічна ситуація. І я вже собі шукаю «плюси» з цього всього. Типу, ну хоч пообідаю спокійно… Але тут мені працівник закладу задає уточнююче запитання – а яка модель вашого телефону?» Приносить зарядний пристрій та показує, що у них розетки кожні 70 см.

Сказати КРУТЯК! в цій ситуації – це нічого не сказати. Я на зв’язку! Ще й телефон підзарядиться.

         Просто дякую!

         Просто «На вогні» — В ТОП-і!!!

Редактор рубрики «В ТОП-і» Iryna Ostrovska-Kots