«В ТОП-і» випуск 9: «Гроно маркет» та Укрпошта

Сьогодні хотілося підготувати лайтовий варіант матеріалу в ТОП-і. Побачимо, чи вийде лайтово, чи як завжди.

Отже НЕ в ТОП-і сьогодні супермаркет «Гроно» на проспекті Молоді.

Здавалося б, дизайн, стиль, фасад. Гарне місце для парковки. Їй  щиро раді  гості чи не усіх  локацій на «Ювілейному», коли закривається шлагбаум біля ТЦ «Гостинець». Все продумано класно. Але ж, як кажуть класики: «кадри вирішують все». І «Гроно» не виняток!

Я навіть не буду розповідати, як персонал (зокрема касири), між собою на весь голос обговорюють свої особисті питання. І я реально була шокована якщо я правильно зрозуміла, одним з охоронців, принаймні на його бейджі так було написано.

Отож ситуація, свідком якої стала.

Серйозний чоловік з таким же серйозним виразом обличчя, сконцентровано сидить за ЕОМ (по факту друге робоче місце касира). Та дуже зосереджено дивиться в монітор. Я подумала, що чоловік спостерігає за камерами торгового залу. Контролює ситуацію: пізно, вечір…, молодь, голосний сміх. 

Я проходжу залом. І з іншого боку бачу, як кажуть картина маслом: працівник із бейджем «охорона» дивиться на моніторі фільм на YouTube!!!

О, Боже! Це точно «охорона»???

Я вже думала, мене мало що здивує…. Маю на увазі усілякі «ляпи» в бізнес-процесах. Я розумію, коли така ситуація трапляється в якомусь закритому кабінеті. І фактично,  таке часто буває, хоча і не припустимо.   А тут кожен клієнт торгового залу має чудову нагоду приєднатися до  перегляду фільму))), хоча без звуку. Працівник користувався навушниками. Хоча, якби попросити, може б і поділився)))

Навіть немає натхнення усе це коментувати.

Ось така ситуація.

Ось так магазин «Гроно» потрапив в НЕ в ТОП-і цього тижня!

А в ТОП-і сьогодні буде Центральний офіс Волинської дирекції Укрпошта.

Цього тижня мені випала нагода потратити за лаштунки установи, із службового входу.

І я була дуже приємно здивована. На сходових клітках, між поверхами впали в очі мотивуючі цитати на білій стіні!

Ми типу вже звикли, що Укрпошта – ще обов’язково якесь відлуння ще з тих часів… інших. Де все потрібно було робити як казали вожді. А тут Сковорода, Мати Тереза.

Так як кажуть, що риба гниє з голови, то тут —  з точністю до навпаки, все інше, все краще – все починається з ЦА. Та, що гріха таїти,  це відділення на Кривому Валу,19 реально інше.

Приємно та надихаюче.

Сьогодні В ТОП-і – Центральний офіс волинської дирекції Укрпошти.