«В ТОП-і» випуск 9: Beauty zone та ШашликЯн.

Сьогодні розповім історії моїх читачів  та прихильників рубрики «В ТОП-і».

Вони діляться пригодами  та емоціями від різного штибу ситуацій.

 

Отож,

НЕ В ТОП –і

сьогодні заклад Beauty zone та історія Марії Жураковської про її відвідини цього диво-салону))

Марія прийшла аби зняти гель-лак та зробити манікюр. І стала свідком «вищого пілотажу» обслуговування:«А поки мені відрізали всю кутикулу на моїх бідних пальчиках (до речі, сьогодні зранку мені навіть колготки боляче було натягнути),  — ділиться Марія, — мені довелося чути і про березовий сік, і про чиїсь дупи, і про когось, кому треба портфелем по морді дати. І це було як на базарі! Ржали собі!

Ржали і голосно по інших кабінетах один одного звали!», — розповідає дівчина.

А коли в цей, важко сказати, салон краси, зайшов потенційний клієнт, особа, що за всією ймовірністю була адміністратором,  вигукнула до цього чоловіка, не встаючи з крісла, і не відірвавши свою дупу: «Шо ви хотіли? Чоловічу стрижку? Бачите наліво чоловічий зал? Вам туди!». І до жінки (таким тоном, немов хтось до неї додому приперся): «Шо ви хотіли?! Добрий день!»

 

Ні сайту цього закладу, ні сторінки у ФБ я не знайшла.

Я не знаю, чи там команда працює на умовах оренди крісел чи це штатні працівники, проте, ЧИ ЗНАЄ ВЛАСНИК ВЗАГАЛІ, ЩО ТАМ ВІДБУВАЄТЬСЯ?

ЛЮДИ ВИ ХОЧА Б БАЗОВІ ПОНЯТТЯ СЕРВІСУ ЗНАЄТЕ?!!!

 

Це є типу бьюті-індустрія…., а бьюті тут і сліду немає.

Тож, цього тижня НЕ В ТОП-і — Beauty zone

В ТОП найкращих сьогодні Ярина Капустняк 

та її історія.

Про екомагазин – ШашликЯн.

Далі — мова автора посту).

«Придбала нещодавно  шашлик і овочі гриль в Шашликяні, що на Соборності навпроти піцерії Теревені. І я вирішила,що напишу про них Вам))).  Звичайно, це не висока кухня і не кращі заклади нашого міста. Але цінним в них є це ставлення до клієнта. Просто екстра клас! Мало того, що приязні у  спілкуванні, так ще й перепитали чи дитина буде їсти (а я взяла гострий соус). Вже вдруге  мені роблять презент — то картоплю печену, то лаваш))) Вийшла я звідти з посмішкою)) П’ятниця, вечір, втома-і тут як бальзам на душу….. Ну дуже гарно вони ставляться до людей! По-людськи!», — розповіла мені Ярина.

Тож діліться своїми історіями, я буду рада розповісти їх місту.

Хто на Вашу думку В ТОП-і найкращих та найгірших?

 

РЕДАКТОР РУБРИКИ — Iryna Ostrovska-Kots