Майстер-клас здоров’я та енергії від Олександра і Руслани Максимуків. Фото.

Учасниця реаліті-шоу Олена Грицюк ділиться враженням від майстер класу «Здоров’я та енергії» який провели Олександр та Руслана Максимчуки.

«19 день #Пігмаліон_3D
Як говорив відомий Авіцена «Головним скарбом життя є не землі, що ти їх завоював, не багатства, що їх маєш у скринях… Головним скарбом життя є здоров’я, і, щоб його зберегти, потрібно багато що знати»
🍊🍅🥑🥦🥬🥝
Супер зустріч! Ми сьогодні говорили про наше здоров’я, про можливості які відкриваються людині, коли вона здорова. Більше сили, енергії, бажання!!!
Ми в гостях у Олександра і Руслани Максимуків.
Саме цінне, що я зрозуміла з майстер-класу цих чудових людей, що потрібно завжди розвиватись і ніколи не зупинятись на досягнутому, а завжди іти вперед.
🌊🌊🌊
Руслана розповіла дуже багато цікавого про знайомство, здоров’я, воду, продукцію компанії NSP, комп’ютерну діагностику.
😀🤔😀
А Олександр Максимук розповів про масажі. Такий майстер-клас з масажу я спробувала на собі. Це неймовірно. Повірте мені на слово, фото не буде, бо чоловік не дозволив скидати))))🤣 Але масаж чудовий. Ще тут роблять вакуумний антицелюлітний масаж.
І тут є школа масажистів. Проходить школа весною і восени. Тому всі бажаючі скористатись послугами або навчанням, вам за адресою: готель Лісова пісня, каб. 301.
🥑🥑🥑
І на останок висновок:
Головним засобом попередження хвороб є гармонійний розвиток духовних і фізичних сил людини. (П. Лесгафт)
🙌🙌🙌
Людмила Пенцак вас не вистачало, а особливо вашого драйву! 
🌞🌞🌞»